fbpx

Treba vam veb sajt? ISUE je tu za Vas!

U digitalnom dobu, vaša veb stranica je više od poslovne kartice. To je moćan alat koji predstavlja vaš brend, komunicira vaše vrednosti i pretvara posetioce u kupce. ISUE razume moć dobro dizajniranog veb sajta.

ISUE čini tim posvećenih stručnjaka za internet marketing, dizajn i razvoj koji se obavezuje na stvaranje angažujućih, korisničko-prijateljskih  i efikasnih veb sajtova koji ne samo da izgledaju sjajno, već i donose prave rezultate. Mi stvaramo digitalni prostor koji priča vašu priču, angažuje vašu publiku i podstiče rast vašeg poslovanja!

Bilo da ste start-up kome treba prvi veb sajt ili uspostavljeno preduzeće koje cilja na obnovu svoje online prisutnosti, mi ćemo vam pomoći da stvorite prisustvo koje se ističe u digitalnoj gomili, i podignete svoje poslovanje na viši nivo.

Samo 3 razloga zašto vam treba sajt:

0 %

Online istraživanje pre kupovine

Studije pokazuju da između 70-80% ljudi istražuje kompaniju online pre nego što poseti mali biznis ili napravi kupovinu.

To znači da ako vaš biznis nema veb sajt, mogli biste propustiti veliki broj potencijalnih kupaca.

0 %

Veb sajt kao indikator kredibiliteta

75% potrošača priznalo je da sudi o kredibilitetu kompanije na osnovu dizajna njihovog veb sajta.

Dakle, dobro dizajniran, veb sajt može poboljšati kredibilitet vašeg biznisa i privući više kupaca.

0 %

Mobilno prilagođeni veb sajtovi

Od 2019. godine, 94% veb sajtova malih biznisa bilo je prilagođeno za mobilne uređaje, zbog povećane upotrebe mobilnih internet pretraživača.

Danas je ključno da veb sajt bude mobilno prilagođen, radi olakšane komunikacije sa publikom. 

Benefiti dobrog sajta?

Šest benefita koje dobijate ako vam mi izradimo sajt!

Ostvarite poverenje!

Poboljšajte kredibilnost

Veb sajt profesionalnog izgleda može značajno poboljšati kredibilitet vašeg poslovanja. Pokazuje potencijalnim kupcima da ozbiljno shvatate svoje poslovanje i da ste posvećeni pružanju kvalitetnih usluga ili proizvoda.

Svi će da vas vide!

Povećana vidljivost

Sa veb sajtom, vaše poslovanje postaje vidljivo mnogo većem broju ljudi. Može joj se pristupiti bilo gde, bilo kada, što značajno povećava vašu potencijalnu bazu kupaca.

Uvek pristuni na internetu!

Ekonomično i pouzdano

Veb sajt je jedan od najekonomičnijih oblika oglašavanja. Kada je jednom pokrenuta, može prikazivati vaše proizvode ili usluge 24/7 globalnoj publici, sa minimalnim tekućim troškovima.

Vašim korisnicima uvek na usluzi!

Korisnička usluga

Dobar veb sajt može pružiti vredne informacije kupcima, odgovoriti na njihova pitanja, a čak i ponuditi korisničku uslugu kroz funkcije poput live chat-a ili kontakt forme. To doprinosi zadovoljstvu i lojalnosti kupaca.

Povećajte svoju prodaju!

Povećana prodaja

Olakšavanjem kupcima da pregledaju vaše proizvode ili usluge i vrše kupovine direktno sa vašeg veb sajta, možete značajno povećati svoju prodaju. E-commerce platforma može raditi non-stop, čineći vaše proizvode ili usluge dostupnim kada god da požele.

Budite ispred konkurencije!

Konkurentska prednost

Dobro dizajnirana, korisnički prijateljska veb stranica može vam dati konkurentske prednosti u vašoj industriji. Može vam pomoći da se istaknete od konkurencije, posebno ako oni nemaju snažnu online prisutnost. Takođe, vama omogućava da se takmičite sa većim preduzećima dosežući široku publiku.

Šest stvari što jedan dobar sajt mora da ima!

Poznato je da dobar sajt mora da bude brz, intuitivan, lak za korišćenje, lepo da izgleda na mobilnom telefonu ali evo malo više o tome.

Korisnički prijateljska navigacija

Dobar veb sajt treba da ima intuitivnu i laku navigaciju za korišćenje. Korisnici treba da brzo da pronađu informacije koje traže bez potrebe za klikom kroz više stranica.

Responzivni dizajn

S obzirom na povećanu upotrebu mobilnih uređaja za pretraživanje interneta, dobra veb stranica mora biti responzivna. To znači da se automatski prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se pregleda, bilo da je to desktop, tablet ili pametni telefon.

Visokokvalitetan sadržaj

Sadržaj na vašoj veb stranici treba da bude dobro napisan, informativan i angažujući. Treba da pruži vrednost vašim posetiocima i pomoći u uspostavljanju vašeg poslovanja kao autoriteta u vašoj oblasti.

Brzo vreme učitavanja

Korisnici su skloni da napuste veb sajt ako je potrebno previše vremena da se učita. Dobra veb stranica treba da bude optimizovana za brzo učitavanje, čime se osigurava glatko korisničko iskustvo.

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Dobar veb sajt treba da bude optimizovan za pretraživače. To znači korišćenje relevantnih ključnih reči, jasnu strukturu sajta i implementaciju drugih SEO praksi koje pomažu veb sajtu da se rangira više u rezultatima pretraživača.

Jasan poziv na akciju (CTA)

Svaka dobra veb stranica treba da ima jasan poziv na akciju. To može biti obrazac za popunjavanje, proizvod za kupovinu ili broj za poziv. CTA treba da bude istaknut i da vodi korisnike prema akciji koju želite da preduzmu.

Naši klijenti su naš ponos!

Sa preko 1000 sajtova u našem portfoliju i klijentima iz svih krajeva sveta, izazovno je odabrati samo šest koje bismo vam predstavili. Ipak, uspeli smo za vas da napravimo izbor koji je istovremeno i domaći i svetski!

Često postavljana pitanja i odgovori

Znamo da svemu lepom dođe kraj, a mi smo skoro na kraju ove stranice. Ali, ovde počinje prava priča! Tokom godina sakupili smo šest najčešće postavljanih pitanja kako bismo ubrzali proces, pridobili vas kao klijenta i započeli vašu svetlu digitalnu budućnost.

Nudimo širok spektar usluga veb dizajna, uključujući izradu prilagođenih veb stranica, responzivni dizajn, e-commerce veb stranice, optimizaciju za pretraživače (SEO), i mnogo više.

Vreme potrebno za izradu veb sajta zavisi od mnogo faktora, uključujući složenost projekta, broj stranica, specifične funkcionalnosti koje su potrebne, i druge. Nakon što razumemo vaše potrebe, moći ćemo da vam damo tačniju procenu.

Da, nudimo pakete održavanja koji mogu uključivati redovne ažuriranje sadržaja, obezbeđivanje sigurnosti veb sajta, optimizaciju za pretraživače (SEO), i druge usluge.

Da, svi naši dizajni su responzivni, što znači da će se automatski prilagoditi da bi izgledali i radili dobro na svim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone.

Naravno, rado ćemo vam pokazati neke od veb stranica koje smo dizajnirali. Imamo širok spektar projekata u našem portfoliu, koji pokazuju našu sposobnost da radimo pri različitim industrijama i za različite potrebe.

Da biste započeli proces, jednostavno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme, mejla ili telefona. Rado ćemo razgovarati sa vama o vašim potrebama i kako možemo da vam pomognemo.

Započnimo saradnju!

Kako bi se što bolje pripremili za Vas popunite ovaj upitnik i mi ćemo vas kontaktirati.

Interesuju me usluge: