fbpx
LOGO-GREEN 1
apartmani-sokolarica-logo-1

Apartmani Sokolarica

Usluge

apartmani-sokolarica-section-01
apartmani-sokolarica-section-01
Opis projekta

Apartmani „Sokolarica“ na Tari izgrađeni su 2007. godine. Od tada do danas, u njima je boravio veliki broj ljudi. Pored smeštaja, vlasnici ovih apartmana su poželeli da svojim gostima ponude nešto više. Zamisao je bila da zainteresovani posetioci imaju uslugu onlajn rezervacije, mogućnost da brzo saznaju više o njihovoj celokupnoj ponudi i da se detaljnije upute u turističke kapacitete planine Tare. Predstavljajući relevantne informacije na jednom mestu, primenili smo svoja znanja da im pomognemo da pomenutu zamisao uspešno realizuju.

Klijent nije posedovao ni logotip, ni veb prezentaciju. Tim Mdeus-a je sa svojim dizajnerima krenuo u izradu jedinstvenog logoa, čije boje dominiraju dizajnom celokupnog sajta. Kreirali smo posebne sekcije koje posetioce pozivaju na akciju. Posebno smo ponosni na jedinstven dizajn footer sekcije, u kojoj se pored osnovnih informacija, nalazi i google mapa sa koordinatama, kako bi zainteresovani gosti mogli lakše da pronađu apartmane Sokolarica. Naš tim dizajnera je uz pomoć posebnog booking plugin-a kreirao jedinstvenu formu, koja nakon što posetilac unese potrebne podatke, izlistava apartmane na osnovu raspoloživosti, cene i kapaciteta. Posetioci mogu lako i bez suvišnih aktivnosti izvršiti bookiranje smeštaja. Vlasnici odmah dobijaju e-poruku koja ih obaveštava o aktivnostima sa njihovog veb-sajta. Ovako smo vlasniku apartmana omogućili bolju interakciju sa posetiocima i smanjili sve troškove provizija koje je ranije plaćao za istu ovakvu formu. Na kraju, kreirali smo posebnu blog stranicu na kojoj se nalaze zanimljivi tekstovi o atrakcijama i aktivnostima na planini Tari. Oni vam mogu približiti ovu divnu planinu i produbiti interakciju sa njom.

 

Metodologija rada
  • KREIRANJE I PRIKUPLJANJE SADRŽAJA: S obzirom da klijent nije posedovao veb-sajt, prvi zadatak našeg tima bio je da na osnovu informacija koje nam je klijent pružio, kreiramo jezgrovit sadržaj koji će istaći njihove kvalitete, privući pažnju posetilaca i pozvati ih na akciju. Fotografije koje nam je klijent dostavio, dodatno smo obradili, povećali njihov vizuelni kvalitet i uklopili u jedinstven izgled veb-sajta.
  • KREIRANJE JEDINSTVENOG DIZAJNA I ONLINE FORME: Prvi zadatak za naše dizajnere bio je izrada logotipa za klijenta. Klijent je želeo da logotip poveže sa određenim simboličkim obrascem. Naš tim iskusnih dizajnera je uspešno odgovorio na taj zahtev. Nakon kreiranja logoa, krenuli smo sa izradom dizajn rešenja za ceo veb-sajt. Dizajn je osmišljen „u planinskom duhu“, tako da je njegov enterijer kompatibilan sa vizurom Tare i uslugom koju klijent godinama pruža. To se naročito vidi u footer sekciji, kao i u svim sekcijama koje smo postavili sa ciljem da pokrenu posetioce na akciju. Veliki zadatak za naše developere bila je izrada onlajn forme za rezervaciju i njeno podešavanje do besprekorne funkcionalnosti u korelaciji sa svim akcijskim ponudama koje klijent želi da istakne. Na naš predlog, klijentu je izrađena blog stranica, koja će mu omogućiti da bolje prezentuje svoju ponudu, i da dopre do znatno većeg broja potencijalnih posetilaca. Kada je u pitanju funkcionalnost veb prezentacije, poseban izazov bila je izrada responsivne verzije, budući da se ona dosta razlikuje u odnosu na dizajn desktop verzije.
  • OPTIMIZACIJA: Kako bismo omogućili što je moguće bolju pozicioniranost našeg klijenta na pretraživačima, ali i bolje rezultate pretraživanja u odnosu na konkurenciju, pristupili smo ozbiljnom SEO procesu.
  • FINALNA VERZIJA: Kada smo veb-sajt pustili live, određeno vreme smo posvetili praćenju funkcionisanja svih važnih parametara. Takođe smo pristupili prikupljanju komentara publike i započeli formiranje utiska o ciljnim grupama našeg klijenta.

 

apartmani-sokolarica-section-3-1024x448
apartmani-sokolarica-section-3-1024x448
Rezultati
  • PRAVILNO KREIRANJE I IMPLEMENTACIJA SADRŽAJA: Na osnovu raspoloživih podataka, content pisac je kreirao informativne i uzbudljive tekstove, koji su se fluidno uklopili u vizuelni identitet veb-sajta. Klijentu smo dali upustva za dalje pisanje blog tekstova i edukovali njegovo osoblje za uspešno unošenje i predstavljanje sadržaja. Za tu priliku izradili smo nekoliko mini tutorijala. Na kraju, veb-sajt je ukrašen kako opisnim, tako i edukativnim saržajem.
  • UPEČATLJIV I FUNKCIONALAN DIZAJN: Mdeus tim dizajnera i developera, tokom rada na ovom projektu bio je na visini zadatka. Kreirali smo dizajn u skladu sa uslovima i kriterijumima koje klijent koristi u svom poslovanju. U dizajnu dominiraju nežni i topli tonovi kombinovani sa upečatljivim grafičkim elementima. Klijent je dobio i booking formu, jedinstven sistem onlajn rezervacije. Klijenta smo zatim obučili da sam unosi cenovni rang i raspoloživost, ali i da odobrava rezervacije koje stižu od strane budućih gostiju. Na ovaj način njegova interakcija sa potencijalnim klijentima se drastično povećava, a sa njom i mogućnost našeg klijenta da dopre do većeg broja korisnika. Responsivna verzija veb-sajta dizajnirana je sa određenim modifikacijama, kako bi bila jednako upečatljiva, ali  i lakša za rukovanje. Rezultat našeg rada je veb-sajt koji će se istaći svojom jedinstvenošću, funkcionalnošću i besprekornim dizajnom.
  • USPEŠNO IZVRŠENA OPTIMIZACIJA: Klijent je ovim veb-sajtom želeo da sebi olakša poslovanje, da ga unapredi dodatnim rešenjima i da se istakne u branši u kojoj godinama uspešno posluje. Kao krunu svakog uspešnog veb dizajna, odradili smo izuzetno kvalitetan SEO. Naš tim je tome posvetio posebnu pažnju, a rezutati strpljivog rada bili su, povećana brzina učitavanja i veća uspešnost generisanja lidova.

Ovim projektom, apartmani „Sokolarica“ na Tari su dobili svoj novi logo i svoju novu ličnu kartu na internetu, koja će njih i njihovu uslugu sasvim sigurno uspešno prezentovati, ali i izdvojiti od konkurencije.

Zainteresovani ste za saradnju?

Kontaktirajte nas da saznate više o našim uslugama izrade vebsajtova.