fbpx
LOGO-GREEN 1
stamparija-nikitovic-logo

Štamparija Nikitović

Usluge

izrada-sajtova-uzice-stamparija-nikitovic-sekcija-1-mobile
izrada-sajtova-uzice-stamparija-nikitovic-sekcija-1-desktop
Opis projekta

Štamparija Nikitović je štamparija sa dugogodišnjim iskustvom i širokim asortimanom prizvoda. Tokom svog rada ostvarili su saradnju sa velikim brojem klijenata. Poželeli su da, prateći savremene trendove u štamparstvu i grafičarstvu, i zahteve klijenata, izrade veb sajt, jednostavnog dizajna, čiji će sadržaj biti obogaćen uvek ažuriranim pdf katalozima usluga i aktuelnim cenovnicima, kao i video prezentacijama samog procesa proizvodnje. Na taj način, potencijalni klijenti će uvek moći da saznaju kakva je trenutna ponuda, koje su trenutne akcije, koji su novi proizvodi u asortimanu štamparije.

 

Naš tim je napravio novi sajt za štampariju Nikitović i na taj način usluge štamparije su postale bliže klijentima. Veb sajt smo povezali sa društvenim mrežama štamparije i time povećali broj poseta preusmerenih sa društvenih mreža. Time što smo ubacili kontakt formu na sajt, omogućili smo da sajt postane glavni medijum za komunikacju sa potencijalnim klijentima, a time smo povećali i broj upita i poziva.

Metodologija rada

Imajući u vidu potrebe klijenta, sam koncept izrade veb sajta podelili smo u sledeće korake:

 

  • PISANJE KONTENTA: Prikupljanje svih potrebnih informacija i sadržaja neophodnog za izradu veb sajta. Klijent je zahtevao da se sav potreban info i fotografije preuzimaju sa društvene mreže Facebook, a sav pisani sadržaj da uradi contet writer.
  • DIZAJN I RAZVOJ: S obzirom da klijent poseduje logo, sve boje koje se u njemu pojavljuju su dalje korišćene na sajtu: u headeru, glavnom meniju, mini elementima u tekstovima. Takođe, klijent je zahtevao da veliki udeo na stranicama čine fotografije njegovih dosadašnjih projekata, tako da je i tome posvećena pažnja prilikom dizajniranja veb sajta. Samom sadržaju sajta dodat je video zapis jednog od procesa proizvodnje.
  • OPTIMIZACIJA SAJTA: Podešavanje SEO optimizacije kako bi sajt bio uspešno pozicioniran.
  • PUŠTANJE LIVE VERZIJE I FINALNI KOMENTARI: Nakon puštanja finalne verzije, prikupili smo dodatne komentare od klijenta.
izrada-sajtova-uzice-stamparija-nikitovic-sekcija-3-mobile
izrada-sajtova-uzice-stamparija-nikitovic-sekcija-3-desktop
Rezultati
  • USPEŠNO KREIRANJE SADRŽAJA: Sadržaj na sajtu kreiran je vrlo jasno i sažeto, pa je sam proces pronalaženja određenog proizvoda, od strane potencijalnih klijenata štamparije, izuzetno lak i jednostavan. Fotografije koje zauzimaju veliki deo veb sajta, omogućavaju potencijalnom klijentu da doživi vizuelizaciju svojih potreba.
  • JEDNOSTAVAN I EFEKTIVAN DIZAJN: Veb sajt je dizajniran tako da nudi informacije o kompletnoj ponudi usluga. Navigacija je jednostavna, a prikaz slika iz galerije je jasan. Grafika je kopmatibilna sa logom klijenta, što doprinosi boljem izgledu i funkionalnosti sajta.
  • RESPONZIVNI SAJT: Sajt je zamišljen kao responsive, tako da se prilagođava rezoluciji uređaja sa koga se čita.
  • USPEŠNO REALIZOVANA OPTIMIZACIJA: Naš tim je pažljivo pristupio SEO-u, definisanjem važnih ključnih reči, tako da se veb sajt našeg klijenta visoko pozicionira u pretraživaču.

 

Uz dobru marketing promociju i kvalitetno predstavljanje na društvenim mrežama, ovaj sajt ima potencijal da zaživi u punom kapacitetu, i dođe do svoje ciljne grupe korisnika i ponuđača.

Zainteresovani ste za saradnju?

Kontaktirajte nas da saznate više o našim uslugama izrade vebsajtova.