fbpx

Veb sajt - vreme je da mu se posvetite!

U današnjem digitalnom dobu, onlajn reputacija je od presudnog značaja za vaše poslovanje. Zato vreme je da unapredite vaš veb sajt, i digitalno prisustvo, a mi ćemo vam pomoći. ISUE tim čine stručnjaci za marketing, dizajn i programiranje, a glavna stvar koja ih spaja jeste ljubav i razumevanje prema internetu i njegovim korisnicima. ISUE razume moć interneta i zna kako da ga iskoristi u vašu korist.

...pitate se "Zašto mi treba veb sajt"?

… evo samo 4 statistike koje sve govore!​

0 %

95% veb sajtova malih biznisa je od 2019. godine prilagođeno za mobilne uređaje, zbog povećane upotrebe mobilnih internet pretraživača.

Danas je ključno da vaš veb sajt bude mobilno prilagođen, radi olakšane komunikacije sa kupcima

0 %

80% ljudi istražuje kompaniju online pre nego što fizički poseti vaš biznis ili napravi (online) kupovinu.

To znači da ako vaš biznis nema veb sajt, ispuštate veliki broj potencijalnih kupaca.

0 %

75% potrošača priznalo je da sudi o kredibilitetu kompanije na osnovu dizajna njihovog veb sajta.

Dakle, dobro dizajniran, veb sajt može poboljšati kredibilitet vašeg biznisa i privući više kupaca.

0 %

30% potrošača neće uzeti u obzir poslovanje bez veb stranice.

To znači da bez veb stranice propuštate značajan deo potencijalnih kupaca koji koriste internet da bi potvrdili vaš kredibilitet i ponudu

….sada se pitate koji su “Benefiti veb sajta”

…a mi vam nudimo 6 glavnih benefita!

Kredibilnost!

Veb sajt profesionalnog izgleda može značajno poboljšati kredibilitet vašeg poslovanja. Pokazuje potencijalnim kupcima da ozbiljno shvatate svoje poslovanje i da ste posvećeni pružanju kvalitetnih usluga ili proizvoda.

Vidljivost!

Sa veb sajtom, vaše poslovanje postaje vidljivo mnogo većem broju ljudi. Može mu se pristupiti bilo gde, bilo kada, što značajno povećava vašu potencijalnu bazu kupaca.

Ekonomičnost!

Veb stranica je jedan od najekonomičnijih oblika oglašavanja. Kada je jednom pokrenuta, može prikazivati vaše proizvode ili usluge 24/7 globalnoj publici, sa minimalnim tekućim troškovima.

Dostupnost!

Dostupnost biznisa kupcima je danas veoma bitna stavka.Vaš veb sajt može pružiti vredne informacije kupcima, odgovoriti na njihova pitanja, i ponuditi korisničku uslugu kroz funkcije poput live chat-a ili kontakt forme.

Povećanje prodaje!

Olakšavanjem kupcima da pregledaju vaše proizvode ili usluge i vrše kupovine direktno sa vašeg veb sajta, značajno povećava prodaju. E-commerce platforma radi non-stop, čineći vaše proizvode ili usluge uvek dostupnim.

Konkurentska prednost!

Dobro dizajnirana, korisnički prilagođena veb stranica može vam dati konkurentske prednosti u vašoj industriji. Istaknite se iz konkurencije, posebno ako oni nemaju snažnu online prisutnost. Omogućava, vam da se takmičite sa većim preduzećima dosežući široku publiku.

…sigurno se pitate “Šta veb sajt mora da ima?”

… ovo su 6 stavki bez kojih nema veb sajta!

01

Prilagođena navigacija

Vaš veb sajt treba da ima intuitivnu i laku navigaciju za korišćenje. Korisnici treba brzo da pronađu informacije koje traže bez potrebe za klikom kroz više stranica.

02

Responzivni
dizajn

S obzirom na povećanu upotrebu mobilnih uređaja za pretraživanje interneta, dobra veb stranica mora biti responzivna. To znači da se automatski prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se pregleda, bilo da je to desktop, tablet ili pametni telefon.

03

Visokokvalitetan sadržaj

Sadržaj na vašoj veb strani treba da bude dobro napisan, informativan i upečatljiv, uz prateće vizuale. Treba da pruži konkretnu vrednost vašim posetiocima i pomoći u uspostavljanju vašeg poslovanja kao autoriteta u vašoj oblasti.

04

Brzo vreme učitavanja

Korisnici su skloni da napuste veb sajt ako je potrebno previše vremena da se učita. Vaša veb stranica treba da bude optimizovana za brzo učitavanje, čime se osigurava glatko korisničko iskustvo.

05

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Vaš veb sajt treba da bude optimizovan za pretraživače. To znači korišćenje relevantnih ključnih reči, jasnu strukturu sajta i implementaciju drugih SEO praksi koje pomažu veb sajtu da se rangira više u rezultatima pretraživača.

06

Jasan poziv na akciju (CTA)

Veb sajt mora da ima jasan poziv na akciju. Bilo da je to da se kupi proizvod ili stupi u kontakt, CTA mora da ima jasnu poruku. Pitajte nas kako! - upravo tako!

Pretvorite svoje ideje u digitalnu realnost!

Strateški razvijamo planove, i kreativno ih sprovodimo u delo! Naš pristup klijentima je ličan i prema njihovim potrebama.

Pored izrade veb sajta, možemo da vam pomognemo i u drugim oblastima. 

Naši klijenti su naš ponos!

Sa preko 1000 sajtova u našem portfoliju i klijentima iz svih krajeva sveta, izazovno je odabrati samo šest koje bismo vam predstavili. Ipak, uspeli smo za vas da napravimo izbor koji je istovremeno i domaći i svetski!

Dr Miloš Bjelović

www.drmilosbjelovic.com

Srce Prirode

Prodavnica Žiček Eparhije

Dr Slađana Petrovic

Picerija Party Užice

Glimpses of the World

"Prisustvo na internetu je obavezno ako hocete da vodite uspešan biznis"
Miroslav M. Ostojić
Osnivač

Da vam dodatno olakšamo

Često postavljana pitanja i odgovori

Tokom godina sakupili smo šest najčešće postavljanih pitanja kako bismo ubrzali proces, pridobili vas kao klijenta i započeli vašu svetlu digitalnu budućnost.

Nudimo širok spektar usluga veb dizajna, uključujući izradu prilagođenih veb stranica, responzivni dizajn, e-commerce veb stranice, optimizaciju za pretraživače (SEO), i mnogo više.

Vreme potrebno za izradu veb sajta zavisi od mnogo faktora, uključujući složenost projekta, broj stranica, specifične funkcionalnosti koje su potrebne, i druge. Nakon što razumemo vaše potrebe, moći ćemo da vam damo tačniju procenu.

Da, nudimo pakete održavanja koji mogu uključivati redovne ažuriranje sadržaja, obezbeđivanje sigurnosti veb sajta, optimizaciju za pretraživače (SEO), i druge usluge.

Da, svi naši dizajni su responzivni, što znači da će se automatski prilagoditi da bi izgledali i radili dobro na svim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone.

Naravno, rado ćemo vam pokazati neke od veb stranica koje smo dizajnirali. Imamo širok spektar projekata u našem portfoliu, koji pokazuju našu sposobnost da radimo pri različitim industrijama i za različite potrebe.

Da biste započeli proces, jednostavno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme, mejla ili telefona. Rado ćemo razgovarati sa vama o vašim potrebama i kako možemo da vam pomognemo.

Utisci klijenata

O nama su rekli!

5/5
Kao hirurg, vreme mi je izuzetno važno. Izrada Sajtova Užice je učinila proces izrade web stranice brzim i bezbolnim. Njihova stručnost i posvećenost detaljima rezultirali su web stranicom koja je elegantna, funkcionalna i koja ističe moju praksu na konkurentnom tržištu. Izuzetno sam zadovoljan njihovim radom.
5/5
Izrada Sajtova Užice je premašila sva moja očekivanja! Kao stomatolog, potrebna mi je web stranica koja je profesionalna, ali i dovoljno jednostavna za moje pacijente da lako pronađu informacije koje traže. Tim je bio izuzetno strpljiv i pažljiv, pružajući mi web stranicu koja je savršeno odgovarala mojim potrebama. Sada imam web stranicu koja ne samo da izgleda sjajno, već i pomaže u rastu moje prakse.
Dr Slađana Petrovic
Customer
5/5
Kao putnički bloger, potrebna mi je web stranica koja može da prikaže moje avanture na vizuelno privlačan način. Izrada Sajtova Užice je stvorila web stranicu koja ne samo da izgleda fantastično, već je i laka za navigaciju za moje čitatelje. Sada mogu da se fokusiram na putovanje i pisanje, znajući da moja web stranica radi teško za mene. Hvala, Izrada Sajtova Užice!

Zaključak je jednostavan, treba vam veb sajt

Započnimo saradnju!

Kako bismo što bolje razumeli vaše potrebe popunite ovaj upitnik i naš konsultant će vas kontaktirati.

Kako mi radimo?

01

Glavni cilj konsultacije je da ustanovimo koji su vaši najveći digitalni problemi kako bismo formirali strategiju da ih rešimo

02

Formiranje digitalnog rešenja i implementacija

03

Lansiranje rešenja, praćenje uspešnosti,  i po potrebi nova ažuriranja radi poboljšanja