fbpx

Treba vam veb sajt? ISUE tim je tu za vas!

U digitalnom dobu, vaša veb stranica je više od poslovne kartice. To je moćan alat koji predstavlja vaš brend, ističe vaše vrednosti i pretvara posetioce u kupce. ISUE razume moć dobro dizajniranog veb sajta.

Benefiti dobrog sajta?

Tim koji je napravio preko 1000 sajtova je vaš pravi partner za novo digitalno doba!

Poboljšajte kredibilnost

Veb sajt profesionalnog izgleda može značajno poboljšati kredibilitet vašeg poslovanja. Pokazuje potencijalnim kupcima da ozbiljno shvatate svoje poslovanje i da ste posvećeni pružanju kvalitetnih usluga ili proizvoda.

Svi će da vas vide!

Sa veb sajtom, vaše poslovanje postaje vidljivo mnogo većem broju ljudi. Može mu se pristupiti bilo gde, bilo kada, što značajno povećava bazu vaših potencijalnih kupaca.

Uvek prisutni na internetu!

Veb sajt je jedan od najekonomičnijih oblika oglašavanja. Kada je jednom pokrenut, može prikazivati vaše proizvode ili usluge 24/7 globalnoj publici, sa minimalnim tekućim troškovima.

Vašim korisnicima uvek na usluzi!

Dobar veb sajt može pružiti vredne informacije kupcima, odgovoriti na njihova pitanja, a čak i ponuditi korisničku uslugu kroz funkcije poput live chat-a ili kontakt forme. To doprinosi zadovoljstvu i lojalnosti kupaca.

Povećajte svoju prodaju!

Olakšavanjem kupcima da pregledaju vaše proizvode ili usluge i vrše kupovine direktno sa vašeg veb sajta, možete značajno povećati svoju prodaju. E-commerce platforma može raditi non-stop, čineći vaše proizvode ili usluge dostupnim kada god korisnici požele.

Budite ispred konkurencije!

Dobro dizajnirana, korisnički prijateljska veb stranica može vam dati konkurentske prednosti u vašoj industriji. Može vam pomoći da se izdvojite od konkurencije, posebno ako oni nemaju snažnu online prisutnost. Takođe, vama omogućava da se takmičite sa većim preduzećima dosežući široku publiku.

Najbolje na jednom mestu!

ISUE čini tim posvećenih stručnjaka za internet marketing, dizajn i razvoj

Mi stvaramo digitalni prostor koji priča vašu priču, angažuje vašu publiku i podstiče rast vašeg poslovanja.

Šta se mora, nije teško...

Šest stvari koje jedan dobar sajt mora da ima

Poznato je da dobar sajt mora da bude brz, intuitivan, lak za korišćenje, lepo da izgleda na mobilnom telefonu, ali, evo malo više o tome.

01

Korisnički prijateljska navigacija

Dobar veb sajt treba da ima intuitivnu i laku navigaciju za korišćenje. Korisnici treba brzo da pronađu informacije koje traže, bez potrebe za klikom kroz više stranica.

02

Responzivan dizajn

S obzirom na povećanu upotrebu mobilnih uređaja za pretraživanje interneta, dobra veb stranica mora biti responzivna. To znači da se automatski prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se pregleda, bilo da je to desktop, tablet ili pametni telefon.

03

Visokokvalitetan sadržaj

Sadržaj na vašoj veb stranici treba da bude dobro napisan, informativan i angažujući. Treba da pomogne u uspostavljanju vašeg poslovanja kao autoriteta u svojoj oblasti.

04

Brzo vreme učitavanja

Korisnici su skloni da napuste veb sajt ako je potrebno previše vremena da se učita. Dobra veb stranica treba da bude optimizovana za brzo učitavanje, čime se osigurava glatko korisničko iskustvo.

05

Optimizacija Za Pretraživače (SEO)

Dobar veb sajt treba da bude optimizovan za pretraživače. To znači korišćenje relevantnih ključnih reči, jasnu strukturu sajta i implementaciju drugih SEO praksi koje pomažu veb sajtu da se rangira više u rezultatima pretraživanja.

06

Jasan Poziv Na Akciju (CTA)​

Svaka dobra veb stranica treba da ima jasan poziv na akciju. To može biti obrazac za popunjavanje, proizvod za kupovinu ili broj za poziv. CTA treba da bude istaknut i da vodi korisnike prema akciji koju želite da preduzmu.

Četiri statistike zašto vam treba sajt:

Mobilno prilagođeni veb sajtovi
0 %
Od 2019. godine, 95% veb sajtova malih biznisa prilagođeno je za mobilne uređaje, usled povećane upotrebe mobilnih internet pretraživača.

Danas je ključno da veb sajt bude mobilno prilagođen, radi olakšane komunikacije sa publikom.
Online istraživanje pre kupovine
0 %
Studije pokazuju da između 70-80% ljudi istražuje kompaniju online pre nego što poseti mali biznis ili realizuje kupovinu.

To znači da, ako vaš biznis nema veb sajt, biste mogli da propustite veliki broj potencijalnih kupaca.
Veb sajt kao indikator kredibiliteta
0 %
75% potrošača priznalo je da sudi o kredibilitetu kompanije na osnovu dizajna njihovog veb sajta.

Dakle, dobro dizajniran veb sajt može poboljšati kredibilitet vašeg biznisa i privući više kupaca.
Poverenje potrošača
0 %
Prema različitim studijama, oko 30% potrošača neće uzeti u obzir poslovanje bez veb stranice.

To znači da bi preduzeća bez veb stranice mogla propustiti značajan deo potencijalnih kupaca koji koriste internet da bi potvrdili kredibilitet i ponudu kompanije.

Utisci klijenata

O nama su rekli...

5/5
Kao hirurgu, vreme mi je izuzetno važno. Izrada Sajtova Užice je učinila proces izrade veb stranice brzim i bezbolnim. Njihova stručnost i posvećenost detaljima rezultirali su veb stranicom koja je elegantna, funkcionalna i koja ističe moju praksu na konkurentnom tržištu. Izuzetno sam zadovoljan njihovim radom.
5/5
Izrada Sajtova Užice je premašila sva moja očekivanja! Kao stomatologu, potrebna mi je veb stranica koja je profesionalna, ali i dovoljno jednostavna za moje pacijente da lako pronađu informacije koje traže. Tim je bio izuzetno strpljiv i pažljiv, pružajući mi proizvod koji je savršeno odgovarao mojim potrebama. Sada imam veb stranicu koja ne samo da izgleda sjajno, već i pomaže u rastu moje prakse.
Dr Slađana Petrović
Stomatolog
5/5
Kao putujućoj blogerki, potreban mi je prostor koji može da prikaže moje avanture na vizuelno privlačan način. Izrada Sajtova Užice je stvorila veb stranicu koja ne samo da izgleda fantastično, već je i laka za navigaciju za moje čitatelje. Sada mogu da se fokusiram na putovanje i pisanje, znajući da moja veb stranica radi teško za mene. Hvala Izradi sajtova Užice!
"Prisustvo na internetu je obavezno, ako hoćete da vodite uspešan biznis."
Miroslav M. Ostojić
Osnivač

Često postavljana pitanja i odgovori

Tokom godina sakupili smo šest najčešće postavljanih pitanja kako bismo ubrzali proces, pridobili vas kao klijenta i započeli vašu svetlu digitalnu budućnost.

Nudimo širok spektar usluga veb dizajna, uključujući izradu prilagođenih veb stranica, responzivni dizajn, e-commerce veb stranice, optimizaciju za pretraživače (SEO) i mnogo više.

Vreme potrebno za izradu veb sajta zavisi od mnogo faktora, uključujući složenost projekta, broj stranica, specifične funkcionalnosti koje su potrebne i druge. Nakon što razumemo vaše potrebe, moći ćemo da vam damo tačniju procenu.

Da, nudimo pakete održavanja koji mogu uključivati redovno ažuriranje sadržaja, obezbeđivanje sigurnosti veb sajta, optimizaciju za pretraživače (SEO) i druge usluge.

Da, svi naši dizajni su responzivni, što znači da će se automatski prilagoditi da bi izgledali i radili dobro na svim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone.

Naravno, rado ćemo vam pokazati neke od veb stranica koje smo dizajnirali. Imamo širok spektar projekata u našem portfoliu, koji pokazuju našu sposobnost da radimo pri različitim industrijama i za različite potrebe.

Da biste započeli proces, jednostavno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme, mejla ili telefona. Rado ćemo razgovarati sa vama o vašim potrebama i kako možemo da vam pomognemo.

Naši klijenti su naš ponos!

Sa preko 1000 sajtova u našem portfoliju i klijentima iz svih krajeva sveta, izazovno je odabrati samo šest koje bismo vam predstavili. Ipak, uspeli smo za vas da napravimo izbor koji je istovremeno i domaći i svetski!

Dr Miloš Bjelović

Srce Prirode

Prodavnica Žičke eparhije

Dr Slađana Petrović

Picerija Party Užice

Glimpses of the World

Besplatna konsultacija

Započnimo saradnju!

Kako bismo što bolje razumeli vaše potrebe, popunite ovaj upitnik i konsultant iz našeg tima će vas kontaktirati.

Kako mi radimo?

01

Glavni cilj konsultacije je da ustanovimo koji su vaši najveći digitalni problemi, da bismo formirali strategiju kako da ih rešimo

02

Formiranje digitalnog rešenja i njegova implmentacija

03

Lansiranje rešenja, praćenje uspešnosti rešenja i nove iteracije radi povećanja vašeg profita